Hjärndöda feminister

View previous topic View next topic Go down

Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Wed 17 Aug - 21:44

Etniskt svensk feminist exemplifierar könsmaktordningen med incident på välfärdsinstitution där inga människor borde tvingas befinna sig:

DEBATT. Min sjuåriga dotter har ett ärr i pannan. En livslång påminnelse om vad som händer när en tjej säger nej till någon av manligt kön.

Vad som hände? En pojke på fritids ville ha hennes boll, hon sa ifrån och han slog en spade i huvudet på henne. En helt vanlig lågstadieincident, tänker ni. Sådant händer hela tiden.

Och ansedd som en liten incident gav den heller inga direkta konsekvenser. Ingen vuxen sa till pojken att det var fel att ta saker eller att använda våld vid ett nej. Ingen stärkte heller min dotter i att hon har rätt att säga nej och att resultatet av ett nej aldrig får vara våld.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article23358283.ab

Om det var min dotter hade jag uppfostrat henne att det är rätt att slå tillbaka. Karatelektioner för småbarn kanske är lite överambitiöst, men en box på näsan hade varit välförtjänt för en äckelpojke som misshandlar flickor. Vad gör etniska svenskar med sådana flickor? De trycker en ADHD-stämpel i pannan på dem och tvångsmedicinerar dem med amfetamin.

Vad händer med en polis som stoppar in handen innanför bh:n på en 12-årig flicka för att beslagta hennes iphone under förevändningen att hon kanske har utsatts för ett brott? Etniska svenskar. Världens snällaste människor. Tar alltid ställning för den svaga.

När det kommer till svinaktiga inviter på offentliga platser tycker jag inte våld är befogat. Då tycker jag det räcker med en spottloska i ansiktet. Som i videon där en ung man frågar kvinnor om han får slicka deras fitta. Under omvända omständigheter så är det ju faktiskt bara lite charmigt. Humor. Tummen upp. In med det i facebook-flödet bland grillbilderna och Avpixlat-artiklarna.

avatar
Max Ronalds

Poäng : 2411

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Sat 10 Sep - 18:57

http://www.dn.se/kultur-noje/katarina-wennstam-dags-att-stifta-hardare-lagar-mot-dem-som-sprider-hamndporr/

En man som får många kvinnor på fall är beundransvärd, respekterad, cool. En kvinnokarl.

Player. Hingst och Don Juan. En häradsbetäckare, en Casanova, fittmagneten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_XII_of_Sweden
https://en.wikipedia.org/wiki/António_de_Oliveira_Salazar

En man som kallas alfahanne eller tupp kan det förvisso snackas om, men på ett sätt som höjer hans status. Ryktena förstör inte hans karriär, inte hans studietid, inte hans chanser hos det motsatta könet. Snarare tvärtom.

https://www.flashback.org/t2024504
https://www.flashback.org/t1443243
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2411

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Sat 15 Oct - 7:05

http://www.dn.se/debatt/lat-haverikommission-utreda-porrens-skadliga-verkningar/

Porr är inte sex. Porr är en mångmiljardindustri som samarbetar med multinationella storföretag för att kunna fortsätta prångla ut kvinnoförakt och rasism. Porren visar bilder av gruppvåldtäkter, grova sexuella övergrepp och förnedring av kvinnor och tjejer – den totala motsatsen till universella värderingar och offentliga politiska ideal om jämställdhet, jämlikhet och alla människors lika värde.

Fan, jag måste ha missat den där vintagerullen med Ku Klux Klan-bekåpade rednecks som gangbangar en svart kvinna. Någon som vet vart jag kan hitta den?

Om rasismen är det faktum att 95% av porraktriserna är vita så beror ju det på att kvinnor på norra halvklotet pga evolutionära omständigheter är vackrare än kvinnor runt ekvatorn.

Undrar om det här blir nya "rasism och främlingsfientlighet" nu när sjuklövern har implementerat Sverigedemokraternas invandringspolitik. Någonting som man måste fördöma för att få visa sig i offentligheten. I så fall bör Jimmie Åkesson ha is i magen och avvakta vad övriga partiledare har att säga. Med tanke på hakkorsfanor-harangen nyligen har det här potentialen att bli hur pinsamt som helst.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2411

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Mon 17 Oct - 1:16

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article23728745.ab

Spridningen av kommersiell nätporr ökar lavinartat och den påverkar unga människor i sina känsligaste år. Vi behöver en sensuell revolution och gärna en pornografiutredning.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Pirate_Bay-målet Hmm...
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2411

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Mon 13 Feb - 1:40

https://twitter.com/FredrikMalm/status/830874299766562816

Jag kan inte fatta hur man kan uppröras över detta harmlösa klädesplagg när den västerländska demokratin påbjuder den mest människoförnedrande fotboja som någonsin har uppfunnits: högklackade skor utan snören.

Högklackade skor av Thatcher-modell borde förbjudas. Så groteskt jävla fult. Om liberala feminister skräms över min resoluta ståndpunkt i denna fråga tycker jag man ska betrakta Libanon som ett positivt exempel. Iran-stödda Hizbollah bryr sig förmodligen inte om kristna kvinnor inte går runt i chador. Och lika lite kommer jag bry mig om Ebba Busch-Thor struttar runt i högklackat när hon ska presentera sin politik i direktsänd tv. Jag vill inte tillhöra samma folk som Ebba Busch-Thor. Eller Fredrik Malm.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2411

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Fri 24 Feb - 14:10

Max Ronalds wrote:Jag vill inte tillhöra samma folk som Ebba Busch-Thor. Eller Fredrik Malm.

Eller Marine Le Pen.Etnisk diversifiering. Det är vad jag tror på, i brist på annan terminologi.

För övrigt kommer jag vara "totally behind" Alexander Bard den dagen han i experimentellt syfte knallar in på den lokala synagogan utan kippa.

https://twitter.com/Bardissimo/status/834351526009249796
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2411

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Fri 3 Mar - 15:00

Max Ronalds wrote:

Högklackade skor av Thatcher-modell borde förbjudas. Så groteskt jävla fult.

Samma sak med skägg. Varför ska alla högerextrema poliswannabees i 30-årsåldern gå runt i skägg? Där har vi ju några som verkligen förtjänar epitetet skäggpojkar. Kom att tänka på det när jag såg Infowars-trollet Tim Pool strosa runt med Chan Frick i Rinkeby. Samma mössor hade de också. Kunde vi stänga av generna för svans och päls så borde vi kunna stänga av generna för manligt ansiktshår. När jag har blivit Kim Jong-un-diktator över mitt Volk ska jag samla ihop de bästa genteknikerna och lösa problemet med manlig skäggväxt en gång för alla.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2411

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Barbarossa on Fri 3 Mar - 20:17

Tur man har jävligt dålig skäggväxt då...
avatar
Barbarossa

Poäng : 2128

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum