Hjärndöda feminister

View previous topic View next topic Go down

Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Wed 17 Aug - 21:44

Etniskt svensk feminist exemplifierar könsmaktordningen med incident på välfärdsinstitution där inga människor borde tvingas befinna sig:

DEBATT. Min sjuåriga dotter har ett ärr i pannan. En livslång påminnelse om vad som händer när en tjej säger nej till någon av manligt kön.

Vad som hände? En pojke på fritids ville ha hennes boll, hon sa ifrån och han slog en spade i huvudet på henne. En helt vanlig lågstadieincident, tänker ni. Sådant händer hela tiden.

Och ansedd som en liten incident gav den heller inga direkta konsekvenser. Ingen vuxen sa till pojken att det var fel att ta saker eller att använda våld vid ett nej. Ingen stärkte heller min dotter i att hon har rätt att säga nej och att resultatet av ett nej aldrig får vara våld.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article23358283.ab

Om det var min dotter hade jag uppfostrat henne att det är rätt att slå tillbaka. Karatelektioner för småbarn kanske är lite överambitiöst, men en box på näsan hade varit välförtjänt för en äckelpojke som misshandlar flickor. Vad gör etniska svenskar med sådana flickor? De trycker en ADHD-stämpel i pannan på dem och tvångsmedicinerar dem med amfetamin.

Vad händer med en polis som stoppar in handen innanför bh:n på en 12-årig flicka för att beslagta hennes iphone under förevändningen att hon kanske har utsatts för ett brott? Etniska svenskar. Världens snällaste människor. Tar alltid ställning för den svaga.

När det kommer till svinaktiga inviter på offentliga platser tycker jag inte våld är befogat. Då tycker jag det räcker med en spottloska i ansiktet. Som i videon där en ung man frågar kvinnor om han får slicka deras fitta. Under omvända omständigheter så är det ju faktiskt bara lite charmigt. Humor. Tummen upp. In med det i facebook-flödet bland grillbilderna och Avpixlat-artiklarna.

avatar
Max Ronalds

Poäng : 2757

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Sat 10 Sep - 18:57

http://www.dn.se/kultur-noje/katarina-wennstam-dags-att-stifta-hardare-lagar-mot-dem-som-sprider-hamndporr/

En man som får många kvinnor på fall är beundransvärd, respekterad, cool. En kvinnokarl.

Player. Hingst och Don Juan. En häradsbetäckare, en Casanova, fittmagneten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_XII_of_Sweden
https://en.wikipedia.org/wiki/António_de_Oliveira_Salazar

En man som kallas alfahanne eller tupp kan det förvisso snackas om, men på ett sätt som höjer hans status. Ryktena förstör inte hans karriär, inte hans studietid, inte hans chanser hos det motsatta könet. Snarare tvärtom.

https://www.flashback.org/t2024504
https://www.flashback.org/t1443243
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2757

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Sat 15 Oct - 7:05

http://www.dn.se/debatt/lat-haverikommission-utreda-porrens-skadliga-verkningar/

Porr är inte sex. Porr är en mångmiljardindustri som samarbetar med multinationella storföretag för att kunna fortsätta prångla ut kvinnoförakt och rasism. Porren visar bilder av gruppvåldtäkter, grova sexuella övergrepp och förnedring av kvinnor och tjejer – den totala motsatsen till universella värderingar och offentliga politiska ideal om jämställdhet, jämlikhet och alla människors lika värde.

Fan, jag måste ha missat den där vintagerullen med Ku Klux Klan-bekåpade rednecks som gangbangar en svart kvinna. Någon som vet vart jag kan hitta den?

Om rasismen är det faktum att 95% av porraktriserna är vita så beror ju det på att kvinnor på norra halvklotet pga evolutionära omständigheter är vackrare än kvinnor runt ekvatorn.

Undrar om det här blir nya "rasism och främlingsfientlighet" nu när sjuklövern har implementerat Sverigedemokraternas invandringspolitik. Någonting som man måste fördöma för att få visa sig i offentligheten. I så fall bör Jimmie Åkesson ha is i magen och avvakta vad övriga partiledare har att säga. Med tanke på hakkorsfanor-harangen nyligen har det här potentialen att bli hur pinsamt som helst.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2757

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Mon 17 Oct - 1:16

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article23728745.ab

Spridningen av kommersiell nätporr ökar lavinartat och den påverkar unga människor i sina känsligaste år. Vi behöver en sensuell revolution och gärna en pornografiutredning.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Pirate_Bay-målet Hmm...
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2757

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Mon 13 Feb - 1:40

https://twitter.com/FredrikMalm/status/830874299766562816

Jag kan inte fatta hur man kan uppröras över detta harmlösa klädesplagg när den västerländska demokratin påbjuder den mest människoförnedrande fotboja som någonsin har uppfunnits: högklackade skor utan snören.

Högklackade skor av Thatcher-modell borde förbjudas. Så groteskt jävla fult. Om liberala feminister skräms över min resoluta ståndpunkt i denna fråga tycker jag man ska betrakta Libanon som ett positivt exempel. Iran-stödda Hizbollah bryr sig förmodligen inte om kristna kvinnor inte går runt i chador. Och lika lite kommer jag bry mig om Ebba Busch-Thor struttar runt i högklackat när hon ska presentera sin politik i direktsänd tv. Jag vill inte tillhöra samma folk som Ebba Busch-Thor. Eller Fredrik Malm.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2757

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Fri 24 Feb - 14:10

Max Ronalds wrote:Jag vill inte tillhöra samma folk som Ebba Busch-Thor. Eller Fredrik Malm.

Eller Marine Le Pen.Etnisk diversifiering. Det är vad jag tror på, i brist på annan terminologi.

För övrigt kommer jag vara "totally behind" Alexander Bard den dagen han i experimentellt syfte knallar in på den lokala synagogan utan kippa.

https://twitter.com/Bardissimo/status/834351526009249796
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2757

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Fri 3 Mar - 15:00

Max Ronalds wrote:

Högklackade skor av Thatcher-modell borde förbjudas. Så groteskt jävla fult.

Samma sak med skägg. Varför ska alla högerextrema poliswannabees i 30-årsåldern gå runt i skägg? Där har vi ju några som verkligen förtjänar epitetet skäggpojkar. Kom att tänka på det när jag såg Infowars-trollet Tim Pool strosa runt med Chan Frick i Rinkeby. Samma mössor hade de också. Kunde vi stänga av generna för svans och päls så borde vi kunna stänga av generna för manligt ansiktshår. När jag har blivit Kim Jong-un-diktator över mitt Volk ska jag samla ihop de bästa genteknikerna och lösa problemet med manlig skäggväxt en gång för alla.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2757

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Barbarossa on Fri 3 Mar - 20:17

Tur man har jävligt dålig skäggväxt då...
avatar
Barbarossa

Poäng : 2343

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Wed 29 Mar - 5:44

https://www.youtube.com/watch?v=PIFdkPh7IdQ&t=1h36m58s

Ed Miliband. Wraaaaaaah. Världens snällaste människa. Tar alltid ställning för den svaga.

https://twitter.com/Ed_Miliband/status/846474964584812545

Skämtsamt och subtilt påpeka att May och Sturgeon ser bisarra ut tillsammans = SEXISM. Uppmuntra unga kvinnor att ha på sig kläder som i grund och botten är genomruttna sexistiska reliker från 1800-talet = KAMP FÖR KVINNORS RÄTTIGHETER.

Miliband ska dock ha en eloge om han inte har förespråkat "sekulär utbildning" med udden riktad mot muslimer. På den fronten kommer en rad samhällsdebattörer få se sina uppblåsta godhetsvarumärken flyga iväg med ett pruttljud. Jag har aldrig förespråkat att sexistisk klädsel ska förbjudas. Jag har bara påpekat att framtidens människor inte kommer kunna identifiera sig med människor på 2010-talet som hade på sig löjeväckande och anskrämliga kläder. Och kanske är det poängen.

https://twitter.com/SkyNews/status/846470962916806656


Hannah Fairgrieve‏ @turnerbird1983 Mar 27

@SkyNews yet another stupidly sexist front page from the DM! These two women are leaders of countries for crying out loud!!!!

Känner mig osäker på om ovanstående ska tolkas som kränkthetsfeminism eller brilliant tongue-in-cheek.  Hmm...
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2757

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Wed 5 Apr - 17:07

Max Ronalds wrote:Jag har bara påpekat att framtidens människor inte kommer kunna identifiera sig med människor på 2010-talet som hade på sig löjeväckande och anskrämliga kläder. Och kanske är det poängen.

Egentligen kanske primitiva är en bättre benämning på kläderna som dagens kvinnliga makthavare har på sig. Det finns ju massvis med historiska personer som har haft på sig mer eller mindre löjeväckande och anskrämliga kläder men där vi ändå tycker att personerna ser "mäktiga" ut i en historisk kontext och kan referera till dem i patriotiska brandtal. Hade kanakernas förfäder på Nya Kaledonien haft på sig någonting mer anständigt så kanske det hade varit lättare för Nya Kaledonien att vinna självständighet från Frankrike. Å andra sidan hade väl han "Braveheart" en skrud som inte var särskilt mycket mer avancerad än än kanakernas krigsmundering, och han är ju skottarnas nationalhjälte nummer ett (i stenavbildningar och på kyrkfönster verkar William Wallace porträtteras i riddarrustning, medan Mel Gibson verkar ha kört "den ädle vilden"-stuket). För kanakerna kanske det var olyckligt att fransmännens kolonisering sammanföll med den relativt nyuppfunna kameran. En kanakkrigare som stolt poserade framför kameran på 1800-talet kanske inte insåg att den egna krigsmunderingen skulle betraktas som höjden av pinsamhet på 2000-talet.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2757

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Max Ronalds on Sat 27 May - 9:58

"Man kan bli radikal feminist för betydligt mindre..." Operasångerskan Malena Ernman har garanterat "gjort en Janouch" inom fem år och och sökt sig till Nordiska Motståndsrörelsen (något som tack och lov åsiktsmaskinen Janouch hindras från pga sitt judiska ursprung). Det är nämligen en myt att grunden för den nationalsocialistiska ideologin skulle vara rasism. Grunden för nationalsocialismen är idealet om Ordning och Disciplin. Att det ser svinigt ut på Malena Ernmans bild beror på den politiska uppfattningen att fotbollsintresserade och musikintresserade människor inte kan dricka öl ur vanliga ölsejdlar utan att dessa förvandlas till dödliga vapen.

https://www.instagram.com/p/BUhRBWmjowl/
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2757

Back to top Go down

Re: Hjärndöda feminister

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum