Mansrörelsen 2.0

View previous topic View next topic Go down

Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Sat 7 Oct - 20:25

http://archive.is/YMcGm

Mansrörelsen 2.0 är nuvarande makthavares desperata försök att beröra det faktum att vi under de närmaste årtiondena kommer ha ett överskott män som kommer vara ointegrerbara i det civila samhället. Mansrörelsen 2.0 kommer inte leda till några fredliga polyamorösa relationer och bonobogrupprunk som Alexander Bard drömmer om, utan till ännu mer nationalsocialism och fascism (som Alexander Bard kanske innerst inne drömmer om).

Det fanns alternativ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sex_selection
https://www.biblegateway.com/passage/?search=4+Mosebok+31%3A17-18&version=SV1917
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Sat 7 Oct - 20:59

Max Ronalds wrote:http://archive.is/YMcGm

Mansrörelsen 2.0 är nuvarande makthavares desperata försök att beröra det faktum att vi under de närmaste årtiondena kommer ha ett överskott män som kommer vara ointegrerbara i det civila samhället.

Fick precis lära mig att det ordet inte är sökbart på Google. 1984 närmar sig.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Sun 8 Oct - 13:24

Max Ronalds wrote:Mansrörelsen 2.0 kommer inte leda till några fredliga polyamorösa relationer och bonobogrupprunk som Alexander Bard drömmer om,

Här erkänner jag dock att det rör sig om en neologism baserad på det här uttalandet: https://www.youtube.com/watch?v=EQEObhfUWPI&t=1h11m44s

Jag är inte så pass zoologiskt initierad för att avgöra om det stämmer att bonobos sitter och onanerar tillsammans, men jag kan tänka mig att det är ungefär Alexander Bards alternativ till det som är den mer seriösa mansrörelsen: https://www.nordfront.se/nordendagarna-i-bilder.smr

Ska bli intressant att se om det dyker upp några filmer från Molkom, så man kan jämföra med originalen i Nordiska Motståndsrörelsen.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Mon 9 Oct - 8:21

Och precis som Nicolas Sakozy säger i sitt famösa métissage-tal så kommer den här rörelsen initialt att vara baserad på frivillighet, och om det inte funkar så kommer man ta till åtgärder som är mer "coercive" genom att koppla deltagandet till medborgarlönen som kommer (och som inte kommer att vara något softarbidrag). Och så kommer överskottsmännen tröttna på att sitta och grupprunka med Alexander Bard och gå med i Freikorps-rörelser eftersom dessa känns mer genuina och så får vi nazism. Det är precis vad som kommer att hända.

Men som sagt, det fanns alternativ.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Fri 20 Oct - 0:02

Max Ronalds wrote:Ska bli intressant att se om det dyker upp några filmer från Molkom, så man kan jämföra med originalen i Nordiska Motståndsrörelsen.

Nu verkar Mansrörelsen ha lagt upp någon film som bekräftar ungefär vad det handlar om: https://www.youtube.com/watch?v=S9TUJPR502Q

En film som dessutom kan kommenteras. Problemet är att Mansrörelsen inte vill se några kritiska kommentarer till sitt storslagna projekt: http://archive.is/5kbK3

Vilka jävla hycklaräckel.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Fri 27 Oct - 2:36

Jag när jag överblickar konsekvenserna av vår nuvarande demografi:"I will wipe out the scourge and pestilence of Male Surplus..."

Jag tror aldrig man kan vara tillräckligt fanatisk när det kommer till att bekämpa nuvarande paradigm och utrota förutsättningarna för att det någonsin återuppstår. Att på en massiv skala abortera pojkfoster kommer vara det det här århundradets nödvändiga katharsis.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Sun 5 Nov - 10:34

Max Ronalds wrote:Nu verkar Mansrörelsen ha lagt upp någon film som bekräftar ungefär vad det handlar om: https://www.youtube.com/watch?v=S9TUJPR502Q

En film som dessutom kan kommenteras. Problemet är att Mansrörelsen inte vill se några kritiska kommentarer till sitt storslagna projekt: http://archive.is/5kbK3

Vilka jävla hycklaräckel.


https://nyheteridag.se/de-sma-radda-skithogarna-bard-kraks-pa-kritikerna-som-vill-fa-honom-avbokad/

– Jag bryr mig inte! Jag har mycket viktigare saker i mitt liv än att lyssna på de idioterna. Yttrandefriheten går före allt. De jävlarna klarar ens inte av yttrandefrihet. De är fan inte ens värda att kommentera. Vilka kräk.

– Den som inte klarar yttrandefrihet är fan ens inte värd att ha en röst.

De är inte värda att ha en röst?

– Nej, jag tycker de är skräp. Jag bryr mig inte om de små rädda skithögarna. Om de ens inte tål yttrandefrihet då får man kräkas på dom tycker jag. Yttrandefriheten är nummer ett i ett civiliserat samhälle. Att stoppa mig från att tala är ju bara så jävla vansinnigt, vilka jävla dårar.

– Jag har ingen respekt för dom alls, jag tycker dom är skräp, dundrar Bard i telefonen innan samtalet avslutas.

avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Sun 19 Nov - 17:18

Jag måste vara unik i att jag förkastar smutsmänniskan efter att jag har lyssnat på hans sakframställan: http://www.studentafton.se/podden/

Nationalstaten kommer att kollapsa. Men för att kollapsen inte ska gå för fort så måste politikerna få utökad makt. Annars kan det bli farligt. Inbördeskrig. Terrorister ska låsas in på mentalsjukhus och medicineras med sprutor.

Låter det bekant? Fler poliser och kamp mot terrorister kombinerat med sjukvård där man kan sysselsätta lågbegåvade akademiker som lika gärna hade kunnat leva på medborgarlön (sticka in sprutor på fastkedjade "terrorister" är lättare än att bota cancer med strålkanoner).

Återstår att se om karman är en bitch i Alexander Bards fall också.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Tue 21 Nov - 4:30

Alexander Bards enda mission är att göra etatismen och polisstatsideologin mer salongsfähig och smyga in enormt repressiva åtgärder via libertarianismen. Den "övergångsperiod" som han predikar om i Vladimir Lenins anda kan i praktiken pågå hur länge som helst. Sedan länge utskrattade Ines Uusman kan mycket väl komma att betraktas som 1900-talets största spåkvinna. Det nuvarande politiska klimatet kan inom bara ett par år leda till att innehav av vissa elektroniska kommunikationsmedel kräver samma licens som jaktvapen. Vi står vid ett vägskäl.

avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Thu 23 Nov - 21:05

Max Ronalds wrote:Och precis som Nicolas Sakozy säger i sitt famösa métissage-tal så kommer den här rörelsen initialt att vara baserad på frivillighet, och om det inte funkar så kommer man ta till åtgärder som är mer "coercive" genom att koppla deltagandet till medborgarlönen som kommer (och som inte kommer att vara något softarbidrag).

Nu snackar han öppet i sina tweets om att fängelsemiljön är förebilden för hans mansrörelse. Notera det uppdaterade begreppet "men's work movement". Det här blir politikernas alternativ till villkorslös basinkomst. Precis som jag förutspådde.

https://twitter.com/Bardissimo/status/933712504164962307
http://archive.is/dA7GT

Nuvarande makthavare vet att "polis och rättsväsende" är den enda bransch man ska satsa på om man vill upprätthålla arbetslinjen. Makthavarna vet också att ett demografiskt mansöverskott är förutsättningen för att denna verksamhet ska gå runt. Därför kommer nuvarande makthavare att inskränka abortsätten med början på 2020-talet när könsselektiva aborter börjar skjuta i höjden, och detta kommer att väcka ont blod hos den fraktion inom feminismen som faktiskt värdesatte kvinnans rätt till sin egen kropp.

Genom hela detta århundrade kommer den ideologiska striden att stå mellan gosseälskare och korefiler, där den senare benämningen är mer en antonym än någon pervers parafili.* Denna växande ideologiska avgrund, som på 2010-talet har fått den något förvirrande benämningen "GAL/TAN", har potentialen att utveckla sig till ett globalt utrotningskrig. I så fall är jag optimist eftersom att Skynet kommer ha samma syn på mänskligheten som en mjölkbonde har på sina kreatur. Skynet kommer först och främst att se gosseälskarna som det verkliga strategiska hotet. James Camerons "naziförintelse" av mänskligheten tror jag inte ett smack på. Däremot blir det kanske svettigt att springa runt med automatvapen och leka John Connor. Då kommer man nog att dö ganska omgående.

*Egentligen behöver man inte skämmas om man tycker att minderåriga flickor är svinsnygga till skillnad från det skäggiga, tatuerade slaktavfall som ska bygga Alexander Bards mansrörelse. Vi är inte som dem. Vi är inte perversa. Vi sitter inte i en ring och har tantraövningar eller vad fan skäggmiffot vill att männen ska syssla med. Vi kommer alltid att uppträda exemplariskt och Integritet kommer att vara samma honnörsord som Individ.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Sun 3 Dec - 11:33

Max Ronalds wrote:Genom hela detta århundrade kommer den ideologiska striden att stå mellan gosseälskare och korefiler, där den senare benämningen är mer en antonym än någon pervers parafili.* Denna växande ideologiska avgrund, som på 2010-talet har fått den något förvirrande benämningen "GAL/TAN", har potentialen att utveckla sig till ett globalt utrotningskrig.

http://archive.is/Dfk4A

Amineh Kakabaveh är ett slående exempel på det förstnämnda. När hon diskuterar med Jimmie Åkesson hos Malou så har hon extremt svårt att hålla ögonkontakt med Jimmie (som ser hur cool ut som helst). En person har svårt att hålla ögonkontakt och inte ser bedrövad ut är sexuellt attraherad av diskussionspartnern.

Amineh Kakabaveh kommer förmodligen under sin hela sin livstid kämpa mot hedersförtryck och hyllas av de etniska svenskarna för denna kamp. Men en krigare, oavsett om det är en peshmerga-soldat eller en kustjägare, slåss inte för att den hatar något framför sig utan för att den älskar något bakom sig. Amineh Kakabaveh älskar inte först och främst kvinnors och flickors frihet. Amineh Kakabaveh har inget pricipiellt emot att den svenska staten låser in och drogar ner 13-åriga flickor med benzodiazepiner. Amineh Kakabaveh älskar först och främst män (gossar). Amineh Kakabaveh älskar först och främst kvinnors (och bögars) frihet att kunna välja och vraka på partnermarknaden. Där står hon på samma planhalva som Alexander Bard, det är därför som han älskar henne. Framtida Kakabavehs kommer inte kämpa mot hedersförtryck. Framtidens Kakabavehs kommer att kämpa mot aborträtten. Därför att aborträtten kommer oundvikligen att leda till att det föds fler döttrar än söner i Västvärlden. Och det är ett mycket större problem för gosseälskarna än hedersförtryck.Last edited by Max Ronalds on Sun 3 Dec - 23:10; edited 2 times in total
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Sun 3 Dec - 22:52

Max Ronalds wrote:

Max Ronalds wrote:
http://archive.is/Dfk4A

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/Xwwx37

Jag har startat den feministiska och antirasistiska gräsrotsrörelsen Varken hora eller kuvad. Genom denna organisation har jag varit med om kartlägga hedersförtrycket. Varje vecka möter jag ungdomar på skolor för att prata om deras rättigheter och diskutera hedersfrågorna med svenska välfärdsarbetare. Politiker ska inte fastna i Gamla stan, vi måste ut i människors verklighet.

Och för mig står varken mitt sätt att arbeta politiskt eller de frågor jag driver i något motsatsförhållande till Vänsterpartiets ideologi. Tvärtom är det solidariteten och kampen för alla människors värdighet som gör mig till socialist.

Nätokrater mitt arsle.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Sun 3 Dec - 23:28

Dräpande kommentar på twitter: http://archive.is/KWmUL

May you philosofically explain why @fvirtanen should be reinstalled at Aftonbladet when he hasn't bothered to use his own twitter account for two months?

Samma person som förespråkar att "kontribution" ska ersätta löneslaveriet. Så länge man inte är feministisk/antirasistisk skribent, för då måste man ha en egen ledarsida och 522200 i årslön*, annars skrivstrejkar man. Vilket jävla hyckleri. En svensk Fanny Kaplan kommer förhoppningsvis kunna avtjäna ett livstidsstraff i vetskap om att färre medborgare behöver göra det.

* https://www.dagensmedia.se/nyheter/sa-mycket-tjanar-mediernas-stjarnor-6093761

avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Mon 4 Dec - 19:48

Karl Janåker rules!!! Värsta Sovjet att censurera den här boken. Bevisar hur långt feministmaffian har gått i det här landet. Jag uppmanar alla att gå in och stödköpa Karl Janåkers böcker på internet innan dom förbjuds och bränns på bål.

Vad är det som sker i våra sängkammare och hur långt är vi beredda att gå för att få vårt livs hetaste stund? Svaren ges i höstens stora ”snackisbok”: Svenska mäns hemliga sexuella äventyr.

Karl Janåkers bok Svenska mäns hemliga sexuella fantasier kom i november 2009 och blev omedelbart en succé. Alla ville ta del av de aldrig tidigare publicerade erotiska dagdrömmarna och få svar på frågan – vad fantiserar svenska män egentligen om? Vad tänder de på och vilka är de erotiska hemligheter som de bara vågar berätta om anonymt?
Nu går Janåker och bokförlaget Xstory ett steg längre för att utforska svenska mäns sexualitet. Den nya boken heter Svenska mäns hemliga sexuella äventyr och här är det inte längre drömmar och fantasier vi möter – utan verkliga upplevelser: på resan, i hemmet och på jobbet – med den äkta hustrun eller med en förbjuden älskarinna. Det handlar om otroheter och utsvävningar, oväntade möten och sådant som de svenska kvinnorna inte har den blekaste aning om.
I Svenska mäns hemliga sexuella äventyr får du läsa både kittlande detaljer och avslöjande redogörelser. Som tidigare skriver männen själva, ocensurerat, från en anonym mejladress. Garanterat spännande läsning, både för singlar och för par.

http://archive.is/hDnVd


Last edited by Max Ronalds on Mon 4 Dec - 20:34; edited 1 time in total (Reason for editing : Samizdat-hjälten fick ett nytt nom de plume.)
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Fri 8 Dec - 19:28

Max Ronalds wrote:Genom hela detta århundrade kommer den ideologiska striden att stå mellan gosseälskare och korefiler, där den senare benämningen är mer en antonym än någon pervers parafili.* Denna växande ideologiska avgrund, som på 2010-talet har fått den något förvirrande benämningen "GAL/TAN", har potentialen att utveckla sig till ett globalt utrotningskrig.

Polyandrister versus polygynister skulle kunna vara en bättre benämning. Ni vill ha fler poliser och ordningsvakter och vi? Vad vill vi ha egentligen? Det är svårt att koka ner fyra miljarder år av evolution till några specifika ting eller företeelser. Vi vill i alla fall inte ha fler poliser och ordningsvakter och fängelser och skitskallekriminella som fyller upp dessa, och därför inser vi, eller kommer vi snart att inse, att den enda vägen framåt stavas pre-natal könsselektion.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Max Ronalds on Tue 12 Dec - 18:56

Twitter-dump från december 2017: http://archive.is/80IUM

Antisemitism, yttrandefrihet och nättrollens påverkan av valet 2018. Det här är uppenbarligen tre bollar för mycket för Mansrörelsens chefsideolog att hantera. Judefrågan kommer att splittra polyandristerna, och det tycker jag känns betryggande. Skäggpojkarna som sjunger i falsett så fort en judisk/kurdisk kvinna har twittrat om "hårdare tag" balanseras väl av skäggpojkarna som postar Pepe-memes på 4-chan. Alt-högern kommer att kunna leva med yttrandefrihet lika väl som en rödvinskommunist hade kunnat leva med systembolagets avskaffande.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 2887

Back to top Go down

Re: Mansrörelsen 2.0

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum