Häng dom högt!

Go down

Häng dom högt!

Post  Dunkelman on Fri 6 May - 18:41

Fy sjutton vad sorgligt!
5 månaders ungdomsvård efter att ha sabbat livet för en 15 årig tjej.
Nu är hon död…efter ett självmord.

”19-åring dömd för gruppvåldtäkt
5 maj 2011 kl 15:51, uppdaterad: 6 maj 2011 kl 06:45
En 15-årig flicka våldtogs sommaren 2008 av flera unga män i Uppsala. Först i mars i år greps en av förövarna, en 19-årig man men då var flickan död. Enligt uppgifter i Expressen hade hon kastat sig framför ett tåg strax innan rättegången. 19-åringen dömdes till fem månader.
Efter att ha slutat åttonde klass firar 15-åringen avslutningen tillsammans med sina kamrater på en utegård i Uppsala. 15-åringen överfölls då vid von Bahrska häcken av ett gäng på sex killar som släpar henne bort från kompisgänget. De sex killarna ska sedan ha hållt för hennes mun för att inte någon ska höra henne skrika under våldtäkten, skriver Expressen.
Drygt ett år senare läggs undersökningen ner, trots att polisen säkrat bevis i form av DNA från 15-åringens kläder.
Enligt Expressen som talat med 15-åringens familj hamnar hon i en djup depression, hon tappar i vikt, undviker skolan och vid ett tillfälle skär hon upp handleden.
Artikeln fortsätter...
Under sommaren 2010 tar 15-åringen sitt liv genom att hoppa framför tåget.
Av en slump hittar polisen, när de utreder ett misshandelsfall, en matchning på det DNA som polisen säkrat från våldtäkten 2008. En 19-åring grips och döms i dag, cirka tre år senare, för gruppvåldtäkt.
Tingsrätten skriver i sin dom att 15-åringen i förhör har varit ”mycket trovärdig i sina berättelser och hennes berättelse får även stöd av flera vittnen.
19-åringen döms till fem månaders sluten ungdomsvård. De övriga som misstänks ha genomfört våldtäkten är ännu på fri fot.”
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/19-aring-domd-for-gruppvaldtakt_6142239.svd
avatar
Dunkelman

Poäng : 3381

Back to top Go down

Re: Häng dom högt!

Post  Robin Shadowes on Fri 6 May - 20:04

Hängning är alldeles för lindrigt för svinen. Låt dom få lida lite först. Låt oss därför återuppliva dom uråldriga traditionerna från vikingatiden. Låt slaggprodukterna uppleva blodörnen. Ursvenskt är bara barbariet. :twisted:
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3874

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum