Läkare, kriminella, invandrade och svenska

Go down

Läkare, kriminella, invandrade och svenska

Post  Robin Shadowes on Fri 21 Oct - 20:41

Tycker gott vi kan hänga ut dom avskum som sviker läkareden grovt. Vi börjar med den fifflande araben Kamal Younan.

http://imittsverige.blogspot.com/2011/10/goteborg-doktor-kamal-younan-tolkar.html

Sedan har vi några fina exemplar som förvägrar svenskar adekvat vård av den enda anledningen att dom är för gamla. Läkare som talar om för sina patienter att dom faktiskt får lära sig leva med sina smärtor. En del som t o m rekommenderar patienterna att ta livet av sig. Nu är tyvärr dessa skitstövlar anonyma men lyckas ni få reda på deras identiteter via Flashback eller andra källor så häng för fan ut kräken här.

http://demokratbloggen.blogspot.com/2011/10/hur-svenskar-diskrimineras-i-varden.html

Tänkte bara tillägga att vi vet ju att vården är i kris för att det saknas pengar. Samtidigt saknas det aldrig några pengar att ösa över dom importerade parasiterna. Dom har fri läkar- och tandvård. Bättre pension än våra gamla trots att dom aldrig betalat ett öre i skatt. Numera har alltså besparingsivern gått så långt att man nekar gamla människor smärtlindring och säger åt dem att ta livet av sig istället. Dessa svin skall identifieras och hängas ut.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3882

Back to top Go down

Re: Läkare, kriminella, invandrade och svenska

Post  kapten havoc on Fri 21 Oct - 20:55

Det lovar jag att göra. arabiska sk. läkare är rent skräp.
avatar
kapten havoc

Poäng : 3070

Back to top Go down

Re: Läkare, kriminella, invandrade och svenska

Post  Stratiotes Iesous C on Fri 21 Oct - 21:34

Kan någon slänga in lite om den här läkaren de tagit som sålt 80000 tabletter? Har inte orkat leta, tänkte om någon har något om den, det är fallet som går i nyheterna idag, måste göra lite annat en stund så om någon har tid att slänga in lite om den skurken.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3939

Back to top Go down

Re: Läkare, kriminella, invandrade och svenska

Post  Robin Shadowes on Sat 22 Oct - 0:21

Stratiotes Iesous C wrote:Kan någon slänga in lite om den här läkaren de tagit som sålt 80000 tabletter? Har inte orkat leta, tänkte om någon har något om den, det är fallet som går i nyheterna idag, måste göra lite annat en stund så om någon har tid att slänga in lite om den skurken.

Har tagit åt mig en del av Lena Holfves kunskap. Denne läkare är förmodligen själv missbrukare. Dom söker sig till jobb som läkare och sköterskor för att det ger dom chans att nalla i medicinskåpen. Förr eller senare så åker dom naturligtvis dit men det kan om det vill sig illa gå lång tid innan dom blir upptäckta. Ett annat alternativ är att det är en mohammedan-doktor som bara vill sko sig på dom otrogna hundarna.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3882

Back to top Go down

Re: Läkare, kriminella, invandrade och svenska

Post  Robin Shadowes on Sat 22 Oct - 20:08

Har nu äntligen fått reda vilka dessa Frankensteinare är som tycker gamla pursvenskar får lära sig leva med svåra smärtor om dom inte vill ta livet av sig. För nån hjälp av dessa två skräck-doktorer har dom inte att vänta.

Doktor Mengele 1

Här är det första odjuret till läkare, som utan några som helst samvetskval låter människor pinas tills de väljer att ta livet av sig:
Bertil Faijersson. Innerstadens Hälsocentral

Doktor Mengele 2

Här är den andre klåparen som vill ståta som läkare i dagens Sverige, men helt utan läkaretik:
Anders Barck Odenplans läkarhus

http://demokratbloggen.blogspot.com/2011/10/dagens-nynazistiska-lakarexperiment.html

Edit: Namn och arbetsplats räcker här, tel. nr. och adresser finns i länken

/Tomten mod.


Last edited by Tomten on Sat 22 Oct - 20:48; edited 2 times in total (Reason for editing : Onödig info bortplockad)
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3882

Back to top Go down

Re: Läkare, kriminella, invandrade och svenska

Post  Robin Shadowes on Sat 22 Oct - 20:35

Norrköpingsläkaren Karl Gunnar Lindström som under flera år lurade landstinget på flera hundra tusen kronor döms till ett och ett halvt års fängelse för grovt bedrägeri.

Karl Gunnar Lindström uppgav att han genomfört omkring 400 läkarbesök som aldrig ägde rum och skickade räkningarna till landstinget. Totalt fick han ut över 650 000 kronor och han döms nu för grovt bedrägeri.

http://vgnt.se/lakare-atalad-for-grovt-bedrageri/
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3882

Back to top Go down

Här har vi ännu ett kräk till doktor

Post  Robin Shadowes on Mon 24 Oct - 11:22

Det blir åtal mot den 40-åriga läkaren Lukman Ersan, som misstänks för sexbrott mot 13 kvinnliga patienter i Örebro, Södermanland och Västmanland.

Jag har beslutat väcka åtal för brott mot 13 kvinnor och ska lämna in stämningsansökan till tingsrätten i Eskilstuna i veckan, säger kammaråklagare Thomas Bergström. Lukman Ersan nekar till alla anklagelser. 13 kvinnor har en annan version än han har, säger åklagaren. Vilka rubriceringar kommer att finnas med bland åtalspunkterna? I utredningen förekommer våldtäkt, sexuellt tvång och sexuella ofredanden. Våldtäkt fanns med bland de första anmälningarna och den rubriceringen är fortfarande lika aktuell, likaså sexuellt tvång och sexuella ofredanden. Det är kvinnor i Örebro, Arboga, Vingåker och Eskilstuna som gjort anmälan. Örebrofallen gäller sexuellt ofredande mot två kvinnor, i ett fall på en vårdcentral och i det andra fallet vid hembesök.

Thomas Bergström säger att det från början fanns 15 brottsmisstankar men att det slutgiltiga han nu tar ställning till är 13. Då Lukman Ersan slutade som läkare i Örebro sökte han och fick tjänster i Södermanland. Efter gripandet har han inte tjänstgjort som läkare. Lukman Ersan greps och anhölls i januari i år. Han blev också häktad men släpptes senare på fri fot. De allra första misstankarna som riktades mot honom gällde våldtäkt och sexuellt ofredande. Anmälningarna fortsatte sedan att komma från kvinnor på olika orter. Vad har Lukman Ersan sagt under utredningen? Man kan sammanfatta det med att han nekar till allt. Enligt anmälningarna ska Lukman Ersan ha gjort sig skyldig till brott mot kvinnorna både vid deras besök på vårdcentraler och under besök i hemmen. Den äldsta av anmälarna är 78 år, den yngsta är född under 1960-talet och bosatt i Örebro. Thomas Bergström hade räknat med att lämna in stämningsansökan redan under fredagen. Men det här är fall som kräver en omfattande genomläsning av förundersökningen och formuleringar av de olika åtalspunkterna. Därför lämnas materialet till tingsrätten nu i veckan.http://vgnt.se/lakare-anhallen-for-sexovergrepp/
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3882

Back to top Go down

Re: Läkare, kriminella, invandrade och svenska

Post  Stratiotes Iesous C on Tue 25 Oct - 1:35

Fria Tider skriver också om samma läkare, dock är hans ansikte censurerat där:
http://www.friatider.se/valdtaktsmisstankt-lakare-riskerar-fangelse
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3939

Back to top Go down

Re: Läkare, kriminella, invandrade och svenska

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum