Dottern som tvingades spela psyksjuk i 11 år

Go down

Dottern som tvingades spela psyksjuk i 11 år

Post  RL on Wed 2 Nov - 9:17

Så här skriver Realisten:

Zigenare lurade till sig mångmiljonbelopp genom att låta dottern spela psyksjuk

Under tio års tid misstänks den 46-årige zigenaren Roland Kotlar ha låtit sin dotter spela psykiskt sjuk. Genom att instruera henne hur hon skulle agera inför socialtjänsten, läkare och psykiatriker har de gjort bedömningen att hon har varit i behov av personlig assistans...

http://www.realisten.se/2011/10/31/zigenare-lurade-till-sig-mangmiljonbelopp-genom-att-lata-dottern-spela-psyksjuk/


Mer intressant ur samma artikel:

...De amerikanska kriminologerna Dennis Marlock och John Dowling har i över 20 års tid specialstuderat bedrägeribrott och dragit slutsatsen att zigenare sticker ut mer än något annat folk vid den typen av brottslighet. I boken License to steal konstaterar de bland annat följande:

Ur deras perspektiv är välfärd en stor och storslagen karneval där de vinner i princip alla spel de spelar. Välfärdsprogram förser zigenare med ovedersägliga bevis för att icke-zigenare är medfött dumma. Endast dumma människor skulle skapa ett system som är så enkelt att lura. Det tycks nästan som att välfärdssystemen är utformade och uppförda för att ge zigenare extra inkomster (sid. 9-10).

Marlock och Dowling beskriver även hur många zigenska barn ofta från tidig ålder lär sig att uppträda som fysiskt eller mentalt handikappade.

På kvällen kommer barnen hem och underhåller ofta de äldre familjemedlemmarna genom att återberätta om dagens bravader, blir hyllade för sina framgångar och får förslag på förbättringar, och lockar till skratt över hur dåraktigt naiva gaje [icke-zigenarena] är. En flinande rackarunge som plötsligt får ett apatiskt ansiktsuttryck, dräglar, och stammar osammanhängande samtidigt som han för sin medvetet förvridna kropp över rummet lockar till rungande applåder och tårögd munterhet från åskådarna. På det viset får den zigenska definitionen av gaje som en resurs som skall utnyttjas på alla upptänkliga sätt och utan omtanke ständigt oförtruten förstärkning (sid. 191).

Dessvärre tycks det svenska rättssamhället för närvarande vara helt oförmöget att handskas med denna typ av brottslighet på ett effektivt sätt. Det är ett spel där det svenska folket nästan alltid förlorar.
avatar
RL
Riksmarskalk

Poäng : 3192

Back to top Go down

Re: Dottern som tvingades spela psyksjuk i 11 år

Post  Stratiotes Iesous C on Wed 2 Nov - 9:32

Klart intressant undersökning det där.

Var ute och åkte tåg igår, då släpade en sån här gojnare sig omkring med sitt ben och låtsades att det var lamt, jag vart lite stolt över mina medresenärer då inte en enda person gav bedragaren en enda krona, ännu roligare blev det när han skulle byta vagn och skyndade sig med bara halvfakead gång till nästa vagn, från att ha gått och dragit benet i marken så fick det genast spänst.

På Kungsgatan i Hufvudstaden på Fredagar och LördagAR så brukar den gojnar-klan som har Stockholm som arbetsområde placera ut runt 8 stycken som leker hemlösa, det är gammelfarmor från klanen och diverse manliga kusiner, det jag noterat är att det är kvinnor i åldern 20-30 som skänker pengar till dessa bedragare, svenska ungdomar och invandrare, de enda tre grupperna som är korkade nog att gå på bluffen som alla andra synat för längesen. Den som vill ha en kul shouting match med dessa kan med fördel börja fotografera dessa, det gillar de inte alls då de troligtvis är lysta, därav är det otroligt patetiskt av Polisen som har ett 20-30 tal fotpatrullerande Poliser (Fredag och Lördag kvällar och nätter) att inte ID kontrollera dessa "turister" och även att samla ihop dessa och ta de till förvaren för transport ut ur landet, mycket dåligt agerat av Polisen. Vidare har samma klan 2 kvinnor i 25 års åldern som springer runt och antastar berusade (och antagligen försöker sno plånböcker), Polisen som vanligt står bara och tittar på, de agerar aggressivt när folk vägrar ge de pengar. Kallades förr i lagboken för ofredande, vidare så hade vi lösdriverilagar, dock så har Polisen valt att inte agera mot det här beteendet, antagligen något som kommit genom att Poliskåren börjat genomsyras av kvinnliga ideal och kvinnliga Poliser, och även släktingar till de här gojnarna, de inkvoterade invandrar"poliserna".

För som jag nämnde så är de 2 av grupperna (invandrare och yngre kvinnor) som tror att dessa gojnare är det jättesynd om.
Hur jag vet att Polisen inte gör något? Gojnarna kommer på given signal varje Fredag och Lördag och placerar sig på ungefär samma punkter varje gång.
OrdningsPolisen har fallerat som vanligt, man upprätthåller inte ordningen med tjuvar på varje gathörn.

Ett annat fenomen är arabklungan som börjat dyka upp i Hufvudstaden (antar att det är ett vanligt fenomen i Malmö) där arabgubbar står och hänger vid gatuhörn och bara hänger och så ser otroligt fula ut och klär av kvinnor med blicken. Såg hela 3 arabklungor tidigare imorse, alla andra var på väg till sina jobb medans arabklungorna stod och hängde och rökte sina smuggelcigaretter och klädde av kvinnor med blicken, samtidigt som sysslolösa Poliser passerade förbi dessa klungor i sina bilar. Det är här Polisen har sitt ansvar att störa ut arabklungan, vidare så lär man hitta både lysta personer och diverse illegala saker på dessa arabiska män, knivar, pistoler, droger osv.

Men men varför skulle Polisen göra sig arbete, viktigare att föra dialog med buset.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3931

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum