Miljöextremister i Dagens Nyheter om klimat och "ursprungsbefolkningar"

Go down

Miljöextremister i Dagens Nyheter om klimat och "ursprungsbefolkningar"

Post  Stratiotes Iesous C on Sat 26 Nov - 1:43

Miljöextremisterna Birgitta Evengård, professor i infektions­sjukdomar, Umeå universitet, ordförande i AHHEG
Tony McMichael, professor i befolkningshälsa, Australian National University, hedersprofessor Umeå universitet
och Christer Nilsson, professor i landskapsekologi, Umeå universitet skriver en riktigt patetisk dänga och använder ett gäng hedningar som slagträ för att
försöka vidareutveckla deras återgång till någon sorts feodalsamhälle, utan "påverkan" på klimatet.

Läs smörjan här:
”Varför ska ursprungsfolken betala så högt för klimatet?”
Dramatiska effekter. Redan nu påverkar klimatförändringarna människors hälsa på nordliga breddgrader. Många däggdjur, insekter och parasiter utökar sina revir på grund av att temperaturen ökar vid markytan. Även brist på mat och vatten av god kvalitet hotar. Nu behövs mer forskning för att skapa bästa möjliga framtid för en planet där förändringarna sker mycket snabbare än naturens egen takt, skriver tre experter på ekologi och hälsa.
http://www.dn.se/debatt/varfor-ska-ursprungsfolken-betala-sa-hogt-for-klimatet

Tror någon sett på lite för mycket på filmen The Thaw *host* Birgitta Evengård, professor i infektions­sjukdomar *host* ( http://www.imdb.com/title/tt1235448/ )
vad miljöextremisterna självklart glömmer att berätta är att ju mindre snö ju mer odlingsbar mark, ju mer djur att äta (oj var de veganer också? Därmed fientligt inställda till att äta djur?), allt blir helt enkelt bättre, för de som inte visste det så har det grönskat på både Arktis och Antarktis.
Vidare är det värt att påpeka att eskimåerna själva säger att detta med varmt och kallt går i cykler, att det blir lite varmare är inte inget som de har några problem med

If the Humanists really believed the world was getting warmer, they would be telling us not to be alarmed because "Man will rise to the occasion!" Instead, they huddle in the corner like terrified mice. Why? Because they want Americans to huddle in the corner like terrified mice so they can gain more power over us. Humanists hate America.

I have said it time and time again. The goal of environmentalism and animal rightism is not to "save the earth." Their goal is to destroy the American economy. Why? Because a strong America is a detriment to a One World government! That's why over 160 nations were exempted from the environmental restrictions placed on the U.S. at Kyoto, Japan. The nations with the dirtiest air were exempted while stricter regulations were imposed on America--the nation that has done the most to clean up its environment.
http://samgipp.com/essays/?page=8.htm

Vad säger man, de drömmer och ljuger om vartannat, vidare så glömmer de självklart den viktigaste biten i sin egna agenda, om evolutionismen är sann så bör självklart dessa naturfolk som inte utvecklats utplånas om naturen så gör så att de utplånas och inget att gråta över, precis som de inte gråter över de barn de mördar i livmodern, varför då gråta över några hedningar, de är inte konsekventa i sitt tänkande och agerande. Men som sagt de fabricerar en massa trams för att förinta inte bara USA utan även hela Västvärlden, för förintar de Västvärlden så kan de bygga sin nya världsordning.
Ordo ab chao.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3939

Back to top Go down

Re: Miljöextremister i Dagens Nyheter om klimat och "ursprungsbefolkningar"

Post  Robin Shadowes on Sat 26 Nov - 2:27

Dessa NWO-puppets drömmer om att alla människor skall koncentreras till ett fåtal jättestora städer och att det helt enkelt skall bli förbjudet för slavarna att ens bo eller besöka områden utanför dessa städer. En anledning till detta är förmodligen att det är lättare att hålla reda på slavarna om man har dom koncentrerade på så få ställen som möjligt. Vad sedan eliterna själva tänker använda all denna natur till har jag ingen aning om. Kanske tänker man exploatera den hämningslöst eller hålla sina egna privata resorter, gigantiska golfbanor eller möjligtvis alla alternativen. Jag tror depopulationen drar igång under OS i London i sommar. När så många som möjligt från hela världen är samlade i samma stad, då släpper man loss den laboratorie-skapade smitta som alla dessa vaccinations-spruttor varit till för att slå ut det naturliga immun-försvaret med. Fast symptomen kommer nog inte märkas förrän en tid efter OS när alla har hunnit resa hem igen. Allt för att smittan skall hinna sprida sig till alla världens hörn. Sedan resten av sommarn, hela hösten och början av vintern kommer dom vara fullt upptagna med att just samla ihop överlevande och chippa dem. Lagom till inledningen av den sataniska era som tar vid efter Maya-kalendern slutar den 21:a december 2012. Så kommer det att bli. :twisted:
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3882

Back to top Go down

Re: Miljöextremister i Dagens Nyheter om klimat och "ursprungsbefolkningar"

Post  Stratiotes Iesous C on Sat 26 Nov - 3:12

Robin Shadowes wrote:Dessa NWO-puppets drömmer om att alla människor skall koncentreras till ett fåtal jättestora städer och att det helt enkelt skall bli förbjudet för slavarna att ens bo eller besöka områden utanför dessa städer. En anledning till detta är förmodligen att det är lättare att hålla reda på slavarna om man har dom koncentrerade på så få ställen som möjligt. Vad sedan eliterna själva tänker använda all denna natur till har jag ingen aning om. Kanske tänker man exploatera den hämningslöst eller hålla sina egna privata resorter, gigantiska golfbanor eller möjligtvis alla alternativen. Jag tror depopulationen drar igång under OS i London i sommar. När så många som möjligt från hela världen är samlade i samma stad, då släpper man loss den laboratorie-skapade smitta som alla dessa vaccinations-spruttor varit till för att slå ut det naturliga immun-försvaret med. Fast symptomen kommer nog inte märkas förrän en tid efter OS när alla har hunnit resa hem igen. Allt för att smittan skall hinna sprida sig till alla världens hörn. Sedan resten av sommarn, hela hösten och början av vintern kommer dom vara fullt upptagna med att just samla ihop överlevande och chippa dem. Lagom till inledningen av den sataniska era som tar vid efter Maya-kalendern slutar den 21:a december 2012. Så kommer det att bli. :twisted:

Njae vissa evotardisterna/miljöextremisterna vill ju slakta av folk med virus och annat skoj, inte bara skyffla in i Judge Dredd/Soylent Green liknande jättestäder.
Iofs så verkar ju ett virus fortare i en tät population, är väl "planen".
http://freerepublic.com/focus/f-news/1145419/posts

Notera även att det är i illröda Umeå man sitter och drömmer ihop sån här smörja.

Här andra såna här "expert", blodröda givetvis:
Climate "Experts" Propose Global One-child Policy, Socialism, Taxes, Carbon Rationing
http://thenewamerican.com/index.php/tech-mainmenu-30/environment/5420-climate-swindlers-propose-global-one-child-policy-socialism-taxes-carbon-rations

Global taxering är ju något dessa driver och global omfördelningspolitik så alla blir lika fattiga vilket leder till att ingen vill arbeta då man inte tjänar något på det och du har effektivt dödat alla entreprenörer och så ser det ut som det såg ut i Sovjet. Heja heja blir säkert jättebra :D
För alla kan ju leva på att ingen producerar något överhuvudtaget, leva på rötter och barkbröd som i Sovjet.

avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3939

Back to top Go down

Re: Miljöextremister i Dagens Nyheter om klimat och "ursprungsbefolkningar"

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum