Judarna och internet

Go down

Judarna och internet

Post  Axel on Sun 18 Dec - 8:15

Jag som har gillat judar börjar svänga lite, sedan jag ville ha en snabbare dator och fick W7 med Live mail. Bill Gates gubbar har byggt på W 95 och uppåt så det känns igen, nu är allt för ändrat i min smak. Facebook är rena skiten också där folk kan skriva vad de vill och det är svårt att klaga, uppfunnet av en jude till, dom verkar ha greppet på det mesta som binder oss.
Hitler ville sända ut judarna men dom ville inte flytta. Ser man kallt på det obegripliga kan man kanske förstå honom med tiden som man kan förstå Breivik.
avatar
Axel
Bannlyst

Poäng : 3132

Back to top Go down

Re: Judarna och internet

Post  Skåneländaren on Tue 20 Dec - 12:49

Axel wrote:Jag som har gillat judar börjar svänga lite, sedan jag ville ha en snabbare dator och fick W7 med Live mail. Bill Gates gubbar har byggt på W 95 och uppåt så det känns igen, nu är allt för ändrat i min smak.
Men är det judarnas fel? Vill du ha bra fart på din dator så kanske du borde testa Ubuntu. På den datorn jag använder nu dubbelbootar jag Ubuntu och Windows XP, men använder nästan bara Ubuntu.

Axel wrote:Hitler ville sända ut judarna men dom ville inte flytta. Ser man kallt på det obegripliga kan man kanske förstå honom med tiden som man kan förstå Breivik.
Hade Hitler velat slänga ut praktiskt taget alla judar från Tyskland (vilket jag inte anser var moraliskt försvarbart eller särskilt förnuftigt) så hade det enligt min mening inte varit särskilt svårt, om han inte hade invaderat Polen. (Vad jag förstår så hade de flesta tyska judar som fanns i landet 1933 lämnat Tyskland när kriget bröt ut.) Och om han ville slippa judar så kanske han inte, efter att ha invaderat Polen, borde ha annekterat områden där det mig veterligen fanns fler judar än som fanns kvar i hela Tyskland.


/Skåneländaren

Skåneländaren

Poäng : 2553

Back to top Go down

Re: Judarna och internet

Post  Stratiotes Iesous C on Tue 20 Dec - 13:37

Nu var iofs målet specifikt att utrota judarna från hela Europa (och senare från hela världen).
Så kan det gå när man följer ryska spåkärringars direktiv ( http://themythofevolution.com/Site/Myth%20of%20Evolution.html ) och tror på evolutionismen (evotardismen: http://themythofevolution.com/
).

Det förklarar även de många misstag han gjorde, han hade ju kunnat ta Europa helt och hållet innan han ens rört sig mot Ryssen, men men
följer man spåkärringar, Vril society ( http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_vril06.htm ) och andra ockulta grupperingar som Thule Society ( http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_thule08.htm ) så blir det som det blir.

Precis som vi kan spåra det moderna judehatet till koranen och Sovjets anti-Israeliska propaganda som startade runt 1975. Och nazismens judehat till ovanstående och även de katolska och lutheranska kyrkorna.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3937

Back to top Go down

Re: Judarna och internet

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum