Tv-licensen ersätts av skatt

Go down

Tv-licensen ersätts av skatt

Post  Ådärkomdenja on Thu 23 Aug - 13:41

Tv-licensen kan snart vara ett minne blott. I stället ska den ersättas av en avgift via skattsedeln. Det är huvudförslaget från Public service-kommittén enligt vad branschtidningen Resumé erfar.

Enligt Resumé ska kommitténs förslag om en public service-avgift via skattsedeln likna upplägget för begravningsavgiften. Därmed kommer alla tvingas att betala avgiften även de som inte tittar på tv eller lyssnar på radio.

http://www.svd.se/kultur/tv-licensen-kan-ersattas-av-skatt_7443324.svd

Absurdistan fortsätter att utvecklas i utstakad Stasi-riktning. Moderöderna är numera mer kollektivistiska än vänsterkartellen sammantaget. Bedragarparti No #1 i svensk politik. Vore sannolikt bättre om Reinfeldts åldersstigne farsa Bruno, gammelmoderat, varit statsminister. I stället för den vi har, som borde döpts till Brune Reinfeldt.

Har aldrig betalt TV-licens till Pk-maffioso-organisationen i hela mitt liv. Finns det någon här i forumet som betalar? I så fall varför?
avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3727

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Tv-licensen ersätts av skatt

Post  Germanen on Tue 11 Sep - 21:13

Kommunist jävlar är de hela bunten! Nu tänker de mjölka oss arbetsföra på ytterligare 1% av inkomsten oavsett om vi vill se deras pk-propaganda eller inte. Resonemangent är: Nu när du ändå ska betala för propagandan kan du likaväl låta dig hjärntvättas av den. Samtidigt gäller inte samma regler för alla.

Av rättviseskäl anser vi att de som inte har någon beskattningsbar förvärvsinkomst inte ska betala någon avgift och att de med mycket låga inkomster ska betala en lägre avgift.

Källa: http://www.regeringen.se/sb/d/15600/a/198692
avatar
Germanen

Poäng : 2588

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum