Ett ADL för Vita?

Go down

Ett ADL för Vita?

Post  Germanen on Thu 4 Oct - 17:42

Jag har länge funderat på idén att etablera en internationell lobby organisation för vita med europeisk bakgrund i klass med ADL. Syftet är att värna och bistå etniskt vitas intressen och representera vita som lever i mångetniska samhällen. Verksamhetsområden bör vara att erbjuda gratis juridisk hjälp till vita som behandlas orättvist just pga att de är vita. Exponera enskild och strukturell anti-vit verksamhet i samhället. Ha pålästa och lojala representanter som sitter med i tv-soffor och deltar i debatter sida vid sida med t ex Expo och Afrosvenskarnas riksförbund etc. Anlita egna jurister/advokater för att väcka åtal mot personer, grupper, organisationer och företag som tar sig friheter att tysta, neka och särbehandla vita just pga deras etniska tillhörighet.

Vad tror ni om idén, är det möjligt? Kan man lägga till eller ta bort funktioner? Skulle ni kunna tänka er att ekonomiskt eller ideellt bistå en sådan organisation?
avatar
Germanen

Poäng : 2592

Back to top Go down

Re: Ett ADL för Vita?

Post  Dunkelman on Thu 4 Oct - 19:19

Germanen wrote:Jag har länge funderat på idén att etablera en internationell lobby organisation för vita med europeisk bakgrund i klass med ADL. Syftet är att värna och bistå etniskt vitas intressen och representera vita som lever i mångetniska samhällen. Verksamhetsområden bör vara att erbjuda gratis juridisk hjälp till vita som behandlas orättvist just pga att de är vita. Exponera enskild och strukturell anti-vit verksamhet i samhället. Ha pålästa och lojala representanter som sitter med i tv-soffor och deltar i debatter sida vid sida med t ex Expo och Afrosvenskarnas riksförbund etc. Anlita egna jurister/advokater för att väcka åtal mot personer, grupper, organisationer och företag som tar sig friheter att tysta, neka och särbehandla vita just pga deras etniska tillhörighet.

Vad tror ni om idén, är det möjligt? Kan man lägga till eller ta bort funktioner? Skulle ni kunna tänka er att ekonomiskt eller ideellt bistå en sådan organisation?

Gyllene gryning är nog inne lite på den linjen.


Gyllene gryning startar arbetsförmedling – bara för etniska greker

"Arbetslösheten fortsätter öka i Grekland. Ungdomsarbetslösheten är nu så hög som otroliga 55,4 procent, högst i hela Europa. Det nationalistiska partiet Gyllene gryning har därför beslutat starta en arbetsförmedling – men bara för etniska greker.

Arbetsgivare som vill rekrytera greker i sina företag ska kontakta de lokala avdelningarna för Gyllene gryning, som nu är etablerade i de flesta städer. Gyllene gryning påpekar att andra arbetsförmedlingar erbjuder många arbeten i Grekland exklusivt till illegala invandrare.

Beslutet att starta en etnisk arbetsförmedling följer Gyllene grynings tidigare initiativ att ge blod bara till greker, något som kritiserades hårt av läkare, och att fördela livsmedel till behövande landsmän.

Arbetsförmedlingen ska kallas ”Rekryterare för greker”.


http://www.nationell.nu/2012/10/04/gyllene-gryning-startar-arbetsformedling-bara-for-etniska-greker/
avatar
Dunkelman

Poäng : 3389

Back to top Go down

Re: Ett ADL för Vita?

Post  Germanen on Fri 5 Oct - 16:14

Nu har du lyckats klippa och klistra in en artikel och ändå inte ta ställning i frågan. Ska jag tolka det som ambivalens?
avatar
Germanen

Poäng : 2592

Back to top Go down

Re: Ett ADL för Vita?

Post  Dunkelman on Fri 5 Oct - 16:51

Germanen wrote:Vad tror ni om idén, är det möjligt? Kan man lägga till eller ta bort funktioner? Skulle ni kunna tänka er att ekonomiskt eller ideellt bistå en sådan organisation?

Ja, om den är politiskt obunden.
avatar
Dunkelman

Poäng : 3389

Back to top Go down

Re: Ett ADL för Vita?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum